Klik Ivent

Rentiranje opreme

Iznajmljivanje opreme za posebne događaje može biti vrlo korisna opcija za sve one koji žele da svoj važan događaj organizuju sami. Bez obzira da li se radi o venčanju, korporativnom događaju ili rođendanskoj proslavi, iznajmljivanje opreme može vam uštedeti vreme, novac i olakšati celokupan proces organizacije.

Kontaktirajte nas

Jedna od ključnih stavki za bilo koji događaj su stolovi. Kako bi se gosti osećali udobno i imali dovoljno akomoditeta, važno je da imate dovoljan broj stolova na raspolaganju. Izbor stolova zavisiće od vrste događaja, broja gostiju i kapaciteta prostora. Možete odabrati klasične a opet elegantne banket stolove ili moderne koktel/barske stolove. Bez obzira na vaš izbor, iznajmljivanje stolova će vam omogućiti da smestite vaše goste baš onako kako biste želeli.

Takođe, na raspolaganje vam pružamo različite stilove stolica – od klasičnih drvenih stolica, preko modernih tiffany stolica, do udobnih banketnih stolica presvučenih mekanim i udobnim materijalom. Iznajmljivanje stolica će vam omogućiti da prilagodite izbor stolica vašem ukusu i temi događaja.

Pored stolova i stolica, važno je ne zaboraviti i na pribor za jelo. Za bilo koji događaj, važno je osigurati dovoljan broj tanjira, čaša, escajga i ostalog neophodnog pratećeg pribora. Bez obzira da li želite klasični beli porcelan, moderno staklo ili elegantno srebro ili zlato, mogućnosti za iznajmljivanje pribora za jelo su raznolike.

Rentiranje opreme za posebne događaje je sve popularniji trend koji omogućava organizatorima događaja da uštede vreme i novac. Umesto da trošite vreme na kupovinu i skladištenje, iznajmljivanje opreme vam pruža mogućnost da izaberete iz našeg bogatog asortimana opreme i dodataka baš ono što vam je potrebno.

Od stolova i stolica, do pribora za jelo, iznajmljivanje opreme vam omogućava da organizujete vaš događaj bez suvišnih problema. Mi smo tu da obezbedimo transport, montažu i demontažu.